Om

OMHvem er jeg?

FOTOGRAF

Det at kombinere sang og min baggrund som fysioterapeut virker som en helt naturlig ting. Kropsbevidsthed, kropsudtryk og grounding er ligger derfor helt grundliggende i min bevidsthed, når jeg arbejder med en sanger eller et kor. 


Målet er, at sangen kommer til at føles som en naturlig og ubeværet forlængelse af kroppen, og at udtrykket uhindret kan blive spejl af sjæl og sind.


Når jeg underviser er jeg dybt engageret, og jeg ønsker at formidle budskabet på levende og energisk vis.


Mit ønske er, at jeg via sang og undervisning  formidler en glæde, som rører og bliver til fornyet energi hos såvel sangere som publikum.Gospel med fokus på kroppen


Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejdede tidligere på deltid med genoptræning i Odense Kommune. I min profession som fysioterapeut har jeg været vant til at arbejde med fokus på kroppen med med det enkelte menneske i centrum.


Jeg er vokset op i en familie, hvor sangen var en naturlig del af hverdagen. Jeg har således elsket at synge siden barndommen.


I 1992 deltog jeg sammen med sit ungdomskor, Be Choir’ed, i Copenhagen Gospelfestival. Her opstod den store kærlighed til gospelmusikken, som har brændt i mig siden.


Jeg har siden sunget i samt dirigeret adskillige gospelkor.


Jeg ønsker fortsat at udvikle mig som sanger og underviser.  Derfor har det været en stor glæde for mig at studere på CVI (Complete Vocal Institute) i København. Herfra er jeg uddannet som Autoriseret CVT underviser.


CV


2010-2012

Studerede på CVI, treårig sanger og sanglærer-uddannelse. Færdiguddannet som autoriseret CVT underviser i 2012


Siden 2011

Afholder af kurser i CVT (komplet sangteknik)


Siden 2011

Underviser i solosang på Snoghøj Højskole. Musical Base Camp (forberedende kursus til optagelsesprøven på Musical Akademiet)


Siden 2009

Afholder af workshops for solister på forskellige niveauer og med forskelligt fokus


Siden 2009

Tilbyder privat sangundervisning


2009

CVI, etårig sangeruddannelse


Siden 2009

Underviser på Sommergospel


Siden 2008

Afholdelse af workshops som led i teambuilding


Siden 2007

Dirigent for gospelkoret Nardus (Odense). Koret synger koncerter både i egen kirke, i folkekirker og i det øvrige offentlige rum. Har været hovedansvarlig for opsætning af Påskemessen 2007, 2008, 2010 og 2012 (Påskens historie fortalt gennem sang, drama, dans og effekter)


Sicen 2007

Gospelworkshops til polterabend


Siden 2003

Dirigent for gospelkoret Emmaus - Et lille kor for særligt talentfulde sangere. Koret har optagelsesprøve. Emmaus  er et anerkendt koncertkor.


2003 - 2004

Barselsvikar som dirigent for gospelkoret Nardus.


2000 - 2002

Dirigent for gospelkoret, Songs of joy (Svendborg)


Siden 1997

Sanger i gospelkoret Opstand. Har optrådt som korsanger og solist ved adskillige koncerter. Koret har blandt andet sunget opvarmning for Kirk Franklin.

Medvirker som korsanger på korets 3 CD udgivelser


1997 - 2000

Dirigent for gospelkoret Chosen (Strandby)

Det har altid interesseret mig at  omforme det smukke øjet ser til billeder. Min far var fotolærer og hjemme i bryggerset kunne vi lave mørkekammer og stå og betragte, når  væskerne gjorde deres magi og billederne trådte frem på fotopapiret. Min søster og jeg tog på fotosafarier i Silkeborg og omegn og tiden fra den lille filmrulle blev indleveret hos fotohandleren  billederne kunne afhentes og studeres siddende på en trappesten kunne synes uendelig.


At fotograferingen forvandlede sig fra hobby til levevej var lidt en tilfældighed. Et vennepar spurgte om jeg ville fotografere deres bryllup. Kort tid efter henvendte et andet par som skulle giftes sig til mig, og kort tid efter deres venner. Og derfra har det spredt sig som ringe i vandet.


På et tidspunkt fik jeg en forespørgsel på et novemberbryllup. Jeg var nødt til at finde ud af, hvordan jeg kunne tage studiebilleder i tilfælde af regn og mørke. Det var starten på fotografering i studie. I dag elsker jeg at lege med lyset i studiet, og jeg elsker at fange den særlige detalje og glimtet i øjet.

KROP & SANG

Copyright © All Rights Reserved

FIND MIGVocalShop & PhotoART

Mette Risager

Alexandragade 8

5000 Odense C