FirmaGospel

FirmaGospelCrowdbreaking & sammenrystende

FirmaGospel

Det giver en fantastisk følelse af fællesskab og sammenhørighed at synge sammen. Det er nok en af grundene til, at det er blevet utrolig populært at inddrage gospel som en del af teambuilding-arrangementet.


En firmagospelworkshop kan vare fra en halv til halvanden time. Det kan være en kickstarter, eller det kan sætte et perfekt punktum på en god og givende dag.


Ønsker du at skabe stærke bånd i og gøre dine medarbejdere til et kor, kan jeg hjælpe.


Kontakt mig på mail eller på facebook, og sammen skræddersyer vi det perfekte arrangement som passer netop til dit firma.

 
 
 
 

Januar 2013


"Tusind tak for en fantastisk eftermiddag!!!


Det var lige hvad vi havde brug for - at få tankerne væk og bruge kroppen på en hel anden måde, end hvad vi er vant til og sidst men ikke mindst at have det sjovt sammen. Det var meget vellykket arrangement, og du blev ros til skyerne. En del af mine kollegaer fik helt lyst til enten at gå til koncert eller begynde at synge i kor. - Du er meget inspirerende og har et fantastisk drive...Så fedt!


Mvh. Sanderum Døgnrehabilitering"

Februar 2011


“STOR ros fra alle medarbejdere fra Mølkærskolen til dig for gospelseancen i Fåborg. Du var fantastisk til at engagere alle og skabe lige den form for samhørighed, som vi havde håbet på. En af lærerne har sammenstrikket en video fra fredagen, som vi så den anden dag - og den talte sit tydelige sprog: Det var bare super!

 

Stor tak for en engageret, personlig og professionel indsats.


Kærlig hilsen Mølkærskolen"

Copyright © All Rights Reserved

FIND MIGVocalShop & PhotoART

Mette Risager

Alexandragade 8

5000 Odense C