On Location

ON LOCATIONBilleder i den virkelige verden

ON LOCATION

Hvad har du brug for at udtrykke med dine billeder? Det er sjovt og spændende at tage billeder i den virkelige verden (versus i studie). Udtrykket få ofte en ekstrem skarphed og signalet kan være alt fra seriøsitet, nærvær, troværdighed til rå coolness.


Har du behov for ekstra lækre billeder til dit promotion-materiale, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med skønne billeder?


Skriv til mig for at høre, hvordan vi realiserer netop dit drømme-photoshoot.


On Location PhotoShoot i Odense: 1.800,-


Billeder udleveres i farve samt sort/hvid i høj jpeg kvalitet på DVD.


En del af modellerne på denne side er mine egne tøser, som velvilligt har stillet op, når mor skulle afprøve nyt. Der er også et par billeder af mig selv, som min datter Marie har taget under strenge instrukser ;o)

VÆRD AT TÆNKE OVER

Gode råd:

  • Hav allerede på forhånd gjort jer lidt tanker om, hvad du ønsker.
  • Er du kvinde, så læg en god makeup. Kameraet stjæler cirka 30 %


Jeg laver billederne i 3 forskellige formater (1x1, 3x4 og 1x3).  Sig til, inden vi begynder, hvis I ønsker særlige formater.


Når du får dine billederne, har jeg valgt de bedste ud. Det er fuldstændigt mit professionelle valg, og når du modtager billederne, har jeg ikke andre billeder end disse. Til gengæld får du  dem alle uden merpris og du kan benytte dem, som du har lyst!


Start med at gemme billederne elektronisk (husk "import". Når du laver drag and drop vil nogen computertyper kun importere billedernes thumbnails og derved miste en stor del data). På grund af billedernes store datamængde gemmer jeg dem kun i en begrænset periode.

Copyright © All Rights Reserved

KONTAKT MIG

 
 
 
 

FIND MIGVocalShop & PhotoART

Mette Risager

Alexandragade 8

5000 Odense C