Lækre babyer

LÆKRE BABYEREn ganske særlig tid ...

Det er svært at forestille sig noget mere fantastisk en en lille baby. Babyers udtryk er så mangfoldige, og det er vidunderligt at fange og fastholde det særlige udtryk en baby har på et bestemt tidspunkt i sin udvikling.


Når man tager billeder af babyer kræver det god tålmodighed, for det er umuligt at forudse, hvornår babyen er allermest veltilpas og klar til at levere sine smukke smil. Det gælder bare om at være klar på aftrækkeren.


Når vi tager billeder i mit fotostudie tager vi det helt med ro. Der er plads til amning og bleskift. Jeg gør mit yderste for at blive gode venner med det lille menneske, som skal levere sine hjerteknusersmil.


Prisen er 1.000,-Skal vi også tage billeder, hvor større søskende eller andre er med? Det kan sagtens lade sig gøre, og I får dejlige billeder ud af det :o) ... I skal blot lægge 100,- oveni prisen per ekstra søskendebarn/bedsteforælder.


Kontakt mig, så aftaler vi en tid på et tidspunkt til fotografering af din guldklump


LÆKRE BABYER

KONTAKT MIG

 
 
 
 

DET KAN DU FORVENTE

Når vi tager billeder, skal det være hyggeligt og sjovt. Vi er alle forskellige, og det er babyer naturligvis også. Måske er jeres baby helt med på at skulle være fotomodel. Måske skal der mere "overtalelse" til. Stol på, at jeg gør mit bedste for at få så gode billeder som muligt.


Det kan være hårdt for baby at bliv fotograferet. Der er uvante lyde og en helt masse lys ... og en mærkelig dame med et kamera ;o)


Gode råd:

  • Undgå at have en for fastlåst forestilling om præcis,    jeres billeder skal se ud. Måske er det noget andet, din baby er med på.
  • Forvent højst 2 forskellige outfits til baby. For eksempel et sæt tøj og i ble. Det tærrer på kræfterne at klæde om. For sort/mørkt/marineblåt tøj er ikke godt. Det forsvinder ind i baggrunden.
  • Store print og synlige mærker på tøjet  er ikke pænt på billederne, forde de ofte bliver skåret midt over.
  • Vid at vi nok kun når omkring 5 "settings". For meget flytten rundt trætter.
  • Er baby meget spæd findes trygheden ofte ved mors bryst. Måske kræver  baby mad. ikke fordi hun/han er sulten, men fordi der er der trygheden findes. Måske er det en god idé, at far holder baby lidt.


Jeg benytter 3 forskellige formater, når jeg redigerer jeres billeder (1x1, 3x4 og 1x3).  Sig til, inden vi begynder, hvis I ønsker særlige formater.


Jeg stiller lyset lidt forskelligt på billederne, så I får billeder med  så forskelligt udtryk som muligt. Nogle er meget traditionelle og skolefoto-agtige og andre har et større kunstnerisk udtryk. Begge dele har ret, synes jeg.


Når I får  billederne af jeres baby, har jeg valgt de 30 bedste ud. Det er fuldstændigt mit professionelle valg og min subjektive vurdering, hvilke billeder, som gemmes.  Når I modtager billederne, har jeg ikke andre billeder end disse. Til gengæld får I dem alle uden merpris, og I kan benytte dem, som I har lyst!


Start med at gemme billederne elektronisk (vær opmærmsom på at bruge "import". Når I laver drag and drop, vil nogen computertyper kun importere billedernes thumbnails og derved miste en stor mængde kvalitet). På grund af billedernes store datamængde har  jeg kun jeres billeder i en begrænset periode.Copyright © All Rights Reserved

FIND MIGVocalShop & PhotoART

Mette Risager

Alexandragade 8

5000 Odense C