Foto-duetter

FOTO-DUETTERTea for two

FOTO-DUETTER

Der er noget helt særligt ved forholdet mellem voksne søskende. I ansigterne kan man læse historier om fælles forståelse og historie. Der er ligheder men også mange forskelligheder, som livets forskellige veje præget den enkelte med.


Ønsker du at få taget billeder sammen med din søster eller bror? Eller måske vil du gerne have billeder sammen med din kæreste eller din ven/veninde. Vil du forkæle en, du holder af med gode billeder sammen med dig, så bestil tid til en foto-duet ;o)


Jeg tager billeder af jer sammen og portrætbilleder af jer hver for sig (se eksempler på portrætbilleder her)


Pris: 900,-  (to personer)

Per ekstra person tillægges 100,-


Bestil tid til en foto-duetVÆRD AT TÆNKE OVER

KONTAKT MIG

 
 
 
 

Gode råd:

  • Hav allerede på forhånd gjort jer lidt tanker om, hvad I ønsker.
  • Er du kvinde, så læg en god makeup. Kameraet stjæler cirka 30 %
  • Aftal dresscode hjemmefra. Det er fint, når man passer lidt sammen.


Jeg laver billederne i 3 forskellige formater (1x1, 3x4 og 1x3).  Sig til, inden vi begynder, hvis I ønsker særlige formater.


Når du får dine billederne, har jeg valgt de bedste ud. Det er fuldstændigt mit professionelle valg, og når du modtager billederne, har jeg ikke andre billeder end disse. Til gengæld får du  dem alle uden merpris og du kan benytte dem, som du har lyst!


Start med at gemme billederne elektronisk (husk "import". Når du laver drag and drop vil nogen computertyper kun importere billedernes thumbnails og derved miste en stor del data). På grund af billedernes store datamængde gemmer jeg dem kun i en begrænset periode.

Copyright © All Rights Reserved

FIND MIGVocalShop & PhotoART

Mette Risager

Alexandragade 8

5000 Odense C