Familiebilleder

FAMILIEBILLEDEREn for alle - alle for en

FAMILIEBILLEDER

Vi tager billeder af hele familien samlet samt billeder af forskellige grupperinger (søstrene, fætrene, de forskellige par, børnene ...  osv. I er med til at bestemme og være kreative!


I får mange gode digitale billeder på som er redigeret som både farve og sort/hvid. Billederne leveres på CD i høj kvalitet, og jeres største problem vil være at blive enige om, hvilket et af billederne, som skal fremkaldes og indrammes til mormor ...


Pris: 800,- for første person i hver familie (husstand) + 100,- i tillæg per person herefter (eksempelvis familie med 3 personer = 800,-)


Kontakt migVÆRD AT TÆNKE OVER

Gode råd:

  • Hav allerede på forhånd gjort jer lidt tanker om, hvad I ønsker.
  • Aftal dresscode, så I passer fint sammen i tøjet.


Jeg laver billederne i 3 forskellige formater (1x1, 3x4 og 1x3).  Sig til, inden vi begynder, hvis I ønsker særlige formater.


Når du får jeres billederne,, har jeg valgt de bedste ud. Det er fuldstændigt mit professionelle valg og subjektive vurdering, og når I modtager billederne, har jeg ikke andre billeder end disse. Til gengæld får I  dem alle uden merpris og I kan benytte dem, som I har lyst!


Start med at gemme billederne elektronisk (husk "import". Når I laver drag and drop vil nogen computertyper kun importere billedernes thumbnails og derved miste en stor del data). På grund af billedernes store datamængde gemmer jeg dem kun i en begrænset periode.

KONTAKT MIG

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved

FIND MIGVocalShop & PhotoART

Mette Risager

Alexandragade 8

5000 Odense C